Verzending en Levering

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Alle producten in de webshop zijn op voorraad. Bestel op maandag t/m vrijdag en op zondag voor 17:00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag verzonden.

Besteld voor 17.00 uur

Bezorging

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Maandag

Zondag

Maandag

 

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 2,95 euro. Vanaf € 30,00 euro betaal je geen verzendkosten!

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja! Wanneer wij je pakket inpakken en opsturen, ontvang je een bevestiging per e-mail met een track & trace code om je bestelling te volgen. Zoals hierboven aangegeven wordt je bestelling normaal gesproken de volgende dag geleverd, maar helaas kan het soms door omstandigheden wat langer duren.

Ik was niet thuis, wat nu?

Als je niet thuis bent, probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Zij komen standaard de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket.

Nogmaals de pakketbezorger gemist?

Lukt het ook de tweede keer niet om je pakket te bezorgen? Dan bewaart DHL het voor je op een DHL-locatie bij jou in de buurt. Je hebt dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Daarna wordt de zending teruggestuurd naar ons. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je jouw pakket ophaalt, anders mag DHL het pakket niet aan je meegeven.

Geen kaartje ontvangen?

Neem contact op met onze klantenservice via de chat of customerservice@onlinemakeup.nl. We zullen dit zo snel mogelijk voor je oplossen.