Leuk dat je interesse hebt in een cadeaubon van OnlineMakeup.nl of dat je zelfs in het bezit bent van een cadeaubon. In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn deze cadeaubonvoorwaarden van toepassing op door Cisma B.V. (‘’OnlineMakeup.nl’’) uitgegeven cadeaubonnen. Door gebruik te maken van onze cadeaubon aanvaard je deze cadeaubon voorwaarden en verbind je jezelf deze na te leven.

 1. Cadeaubonnen zijn tot twee jaar geldig na uitgifte. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden gebruikt.
 1. Cadeaubonnen zijn uitsluitend in te leveren bij OnlineMakeup.nl.
 1. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Iedere cadeaubon wordt slechts eenmaal verstrekt. Je dient de cadeaubon (inclusief code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats.
 1. Om een cadeaubon te gebruiken dien je door jou geselecteerde producten in ‘’winkelwagentje’’ te plaatsen. Tijdens het betaalproces selecteer je vervolgens als betaalmethode ‘’cadeaubon’’ en vul je de exacte code in.
 1. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 1. Cadeaubonnen zijn te combineren met acties en kortingen.
 1. Op cadeaubonnen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.
 1. Het is mogelijk om het bedrag van de cadeaubon in meerdere gedeelten te besteden. Dit betekent dus dat je niet per se het gehele bedrag in één keer hoeft te besteden. Bij een volgende aankoop kun je de restwaarde van de cadeaubon gebruiken. Weet je de restwaarde op je cadeaubon niet meer? Mail dan naar customerservice@onlinemakeup.nl.
 1. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden.
 1. Indien producten wat betaald is met een cadeaubon worden geretourneerd, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de cadeaubon. Mits het voldoet aan onze retourvoorwaarden (zie retour & ruilen).
 1. Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubonnen of problemen met het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice.