Maak kennis met de Rimmel London Kind & Free collectie

Wist je dat in 86% van de tien populairste cosmeticamerken in Europa micro plastic bevat? Ja echt waar. Gelukkig is ''Clean Beauty'' één van de laatste trends in de beauty wereld en ontwikkelen steeds meer cosmetica bedrijven hun eigen clean producten. De term Clean Beauty staat voor bewust en zorgvuldige geproduceerde producten die niet slecht zijn voor het lichaam en milieu.

Kind & Free collectie

Rimmel London draagt hier ook haar steentje aan bij voor een duurzamere wereld, te beginnen met betere keuzes in make-up. Daarom heeft Rimmel London onlangs hun eerste clean beauty lijn ‘’Kind & Free’’ geïntroduceerd. Kind & Free is de eerste clean make-up die werkt, zonder compromissen.

Kind & Free™ is een clean make-upassortiment met de kwaliteitsformules gemaakt met de hoogste zorg voor jou en het milieu. De lijn focust zich op:

  • 100% vegan en diervriendelijke cosmetica
  • Vrij van parfum, minerale oliën en dierlijke ingrediënten
  • Verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal

 

OnlineMakeup.nl heeft onlangs deze toffe nieuwe lijn ook in haar assortiment toegevoegd! Wij lichten daarom graag een aantal producten voor jou uit.  

Rimmel London Kind & Free Foundation

De Rimmel London Kind & Free is 100% vegan en 77% van de ingrediënten heeft een natuurlijk oorsprong. Deze Kind & Free Foundation is geschikt voor je gevoelige huid en is dermatologisch getest. Dankzij de lichte, delicate formule egaliseert het de huidskleur, verbergt het onvolkomenheden en hydrateert het de huid. De Rimmel London foundation is verrijkt met een antioxidantencomplex met vitamine E en provitamine B5 evenals aloë vera-extract, waardoor de huid er stralend uitziet. Verkrijgbaar in vier verschillende tinten.

Rimmel London Kind & Free Concealer

Deze hydraterende Kind & Free concealer is 100% vegan, blijft 24 uur op je huid zitten en geeft dankzij de vitamine E & provitamine B5 een gezonde, stralende gloed. De concealer kan in lagen worden aangebracht voor een geleidelijke dekking. De Kind & Free Vegan concealer is voor 80% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en heeft een vochtige finish wat zorgt voor een gehydrateerde huid.

Rimmel London Kind & Free Powder

De Rimmel Kind & Free Pressed Powder is een fluweelzachte, gladde poeder die er extreem natuurlijk uitziet. De Pressed Powder is een lichte talkvrije gezichtspoeder die zorgt voor een frisse, natuurlijke finish en een glad huideffect. De milde formule is dermatologisch getest, 100% vegan en ideaal is voor de gevoelige huid.

 

Rimmel vertegenwoordigd met hun lijn Kind & Free een nieuw hoofdstuk in clean beauty producten, geschikt voor iedereen. Doe jij mee en kies jij ook voor meer natuurlijke, duurzame en groene cosmeticaproducten?  

Bekijk hier onze Lovea collectie

Alles bekijken

Onlangs bekeken.