Make-up aanbrengen? Dan zijn deze kwasten perfect voor jou!

Koop jouw favoriete Tools For Beauty kwasten bij OnlineMakeup.nl. 

Onlinemakeup.nl is fan van make-up kwasten! Je creëert tenslotte de mooiste make-up looks als je gebruik maakt van de juiste tools. Tegenwoordig is er een make-up kwast voor iedere stap in jouw make-up routine. Maar welke kwast is waarvoor?

Om je even een goede indruk te geven wat elke make-up kwast voor jouw look kan doen, hebben wij een paar favorieten van Tools For Beauty onder de loep genomen. De make-up kwasten van Tools For Beauty hebben kwalitatief hoogwaardige synthetische borstelharen waardoor schoonmaken en desinfecteren erg eenvoudig is. Ze zijn ook nog eens vegan én ze zijn super betaalbaar.

  • Tools For Beauty Foundationkwast 

Met behulp van deze make-up kwast zorg jij ervoor dat jouw foundation vlekkeloos zit. Dankzij de platte foundationborstel met synthetische haren is deze ideaal voor het aanbrengen van vloeibare foundation. De haartjes staan bij deze kwast dicht op elkaar, zodat de foundation goed verdeelt en niet streperig wordt. 

  • Tools For Beauty Large Poederkwast

Deze grote make-up kwast is lekker groot en zacht en daarom perfect om zowel vaste als losse poeder aan te brengen. De grootte van het penseel maakt het makkelijk om grote oppervlaktes in één keer af te poederen.

  • Tools For Beauty Kabuki-poederborstel

Met de juiste make-up kwast kun jij de meest perfecte looks compleet maken! Deze schuine make-up kwast van Tools For Beauty heeft dichte haren wat ideaal is voor het aanbrengen van blush, bronzer of poeder.

  • Tools For Beauty Tapered Poederkwast

De multifunctionele Tapered Poederkwast is een ideaal accessoire voor het aanbrengen van poeder, blush of bronzer. Deze make-up kwast heeft een kleinere oppervlakte dan de Large poederkwast.

Kun je niet kiezen welke make-up kwast jouw favoriet is? Sorry not sorry ;-). We hebben nog meer geweldige make-up kwasten van Tools For Beauty online staan! 

Nog gezichtspoeder nodig?

Bekijk hier alles
Koopjeshoek17% korting
Rimmel London Natural Bronzing | 026 Sun KissedRimmel London Natural Bronzing | 026 Sun Kissed
Verkoopprijs€9,45 Normale prijs€11,45
Rimmel London Natural Bronzing | 026 Sun KissedRimmel London
+1