Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Alle producten in de webshop zijn op voorraad. Bestel voor 15.00 uur op maandag t/m zaterdag en je bestelling wordt dezelfde dag verzonden (m.u.v. zondag):

Besteld voor 15.00 uur

Bezorging

Niet thuis, 2e bezorging

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Vrijdag

Zaterdag

Dinsdag

Zaterdag

Maandag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Woensdag

 

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,50 euro. Vanaf € 50,00 euro betaal je geen verzendkosten!

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja! Wanneer wij je pakket inpakken en opsturen, ontvang je een bevestiging per e-mail met een track & trace code om je bestelling te volgen. Zoals hierboven aangegeven wordt je bestelling normaal gesproken de volgende dag geleverd, maar helaas kan het soms door omstandigheden wat langer duren.

Ik was niet thuis, wat nu?

Als je niet thuis bent, probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Zij komen standaard de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket.

Kies zelf een tijd of plaats
U kunt ook zelf een tijd- of plaats kiezen na de eerste keer. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. Je kunt je keus tot 22:00 uur aan PostNL doorgeven.

Nogmaals de pakketbezorger gemist?
Lukt het ook de tweede keer niet om je pakket te bezorgen? Dan bewaart PostNL het voor je op een PostNL-locatie bij jou in de buurt. Je hebt dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Daarna wordt de zending teruggestuurd naar ons. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je jouw pakket ophaalt, anders mag PostNL het pakket niet aan je meegeven.

Geen kaartje ontvangen?
Neem contact op met onze klantenservice via de chat of customerservice@onlinemakeup.nl. We zullen dit zo snel mogelijk voor je oplossen.