OnlineMakeup, de Online Makeup Specialist

Winkelwagen

Revlon
Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Revlon Matte Balm 250 Standout
  € 8,95
 2. Revlon Matte Balm 255 Enchanting
  € 8,95
 3. Revlon Matte Balm 260 Passionate
  € 8,95
 4. Revlon Matte Balm 270 Fiery
  € 8,95
 5. Revlon Photoready Airbrush Effect 002 Vanilla
  Sale
  Revlon Photoready Airbrush Effect 002 Vanilla
  Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 15,95
Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Revlon is wereldwijd 1 van de toonaangevende merken op het gebied van make-up. Veel vrouwen en ook visagisten gebruiken al de make-up van Revlon. Vanaf nu hoeft u er niet meer voor naar de winkel maar kunt u de make-up producten van Revlon ook online kopen in de webshop van OnlineMakeup.

Revlon is een Amerikaans bedrijf waarvan de basis ligt bij de schoonheidssalons opgericht door Elizabeth Arden in 1910. In de eerste jaren van het bedrijf introduceerde zij als eerste oogmake-up in Amerika. Zij ontwikkelde in die jaren direct een complete lijn van Skincare en Make-up producten.

Het bedrijf Revlon wordt in 1932 opgericht, Elizabeth Arden blijft een toonaangevende persoonlijkheid die een wekelijkse show heeft over schoonheid, gezondheid en geluk. Vandaag de dag is Revlon nog steeds één van de toonaangevende bedrijven in de wereld van beautycare en make-up. Het bedrijf bestaat uit meerdere merken en is wereldwijd actief.

Alle Revlon make-up is online te bestellen in de web shop van OnlineMakeup. Alle producten van Revlon zijn direct uit voorraad leverbaar. Op de website van OnlineMakeup bestelt en koopt u niet alleen al u Revlon producten ook vindt u hier tips en aanbiedingen.