OnlineMakeup, de Online Makeup Specialist

Winkelwagen

Foundation
Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Max Factor Colour Adapt 40 Creamy Ivory
  € 8,95
 2. Max Factor Colour Adapt 45 Warm Almond
  € 8,95
 3. Max Factor Colour Adapt 50 Porcelain
  € 8,95
 4. Max Factor Facefinity Compact Foundation 03 Naturel
  Sale
  Max Factor Facefinity Compact Foundation 03 Naturel
  Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 12,95
 5. Max Factor Facefinity Compact Foundation 05 Sand
  Sale
  Max Factor Facefinity Compact Foundation 05 Sand
  Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 12,95
 6. Max Factor Facefinity Compact Foundation 06 Golden
  Sale
  Max Factor Facefinity Compact Foundation 06 Golden
  Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 12,95
 7. Max Factor Facefinity Compact Foundation 07 Bronze
  Sale
  Max Factor Facefinity Compact Foundation 07 Bronze
  Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 12,95
 8. Max Factor Facefinity Compact Foundation 08 Toffee
  Sale
  Max Factor Facefinity Compact Foundation 08 Toffee
  Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 12,95
 9. Max factor second skin foundation- 055 blushing beige
  Sale
  Max factor second skin foundation- 055 blushing beige
  Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 12,95
Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Welke Max factor Foundation past perfect bij u? Kijk op onze website en sta versteld van de grote hoeveelheid foundations. Voor elk huidtype heeft Max Factor een speciale foundation ontwikkeld. Met een Max Factor foundation creëert u een perfecte huid zonder vlekjes, pukkeltjes en oneffenheden. Een foundation kan uw huid ook egaliseren. Het verdoezeld lijntje en rimpels. We dromen allemaal van een zachte glanzende huid!

Type huid en eindresultaat

Het is belangrijk om te weten type huid u heeft. Ken u huidtype en het eindresultaat wordt mooier. Max Factor Foundation zijn verkrijgbaar in allerlei texturen. Bijvoorbeeld voor een droge huid gebruikt u een vloeibare foundation. Het is ook belangrijk rekening te houden met het beoogde eindresultaat. Wilt u een natuurlijke of dekkende foundation. Een mat resultaat of glanzend.. De kleur kiezen van foundation is niet eenvoudig. uw gezicht heeft vaak verschillende kleurtinten. Breng een kleurtint foundation aan op uw kaaklijn of kin.

Type Max Factor Foundation

Normale huid is niet droog of vettig en is geschikt voor elke type foundation. Een droge huid heeft een tekort aan vet en vocht. De meest geschikte foundation voor deze huidtype is een Max Factor foundation op oliebasis. Heeft u juist een huidtype dat zowel droge als vettige zones heeft dan adviseren we een vloeibare foundation. Het liefste een foundation die vettige zones absorberen en droge zones hydrateren. Voor een gecombineerde huid is een minerale foundation ook een aanrader. Bij een vette huid moet u oppassen voor olie foundations! Een poederfoundation is voor dit huidtype het meest geschikt.

Max Factor foundation aanbrengen

Kies een foundation die overeenkomt met uw huid of net iets lichter is. Test de Max factor foundation niet op uw hand maar op de kaaklijn of kin. Werk met een foundation altijd vanuit het midden naar buiten! Bij het aanbrengen maakt u korte snelle bewegingen. Gebruik Max Factor foundation op speciale plekken en niet over uw hele gezicht. Pas op met het aanbrengen onder uw ogen. De foundation kan lijntje en rimpel accentueren! Poederfoundation brengt u aan met een make-up sponsje. Zorg bij het aanbrengen dat u geen zichtbare make-up lijnen ziet. Vloeibare foundation brengt u precies op dezelfde wijze aan. Een foundation mag nooit aanvoelen als een masker. u kunt ook een make-up kwast gebruiken bij het aanbrengen van Max Factor Foundation. Op uw voorhoofd maakt u lange horizontale bewegingen. Op wangen, neus en kin maakt u verticale bewegingen.