OnlineMakeup, de Online Makeup Specialist

Winkelwagen

Foundation
Foundation

Met een vloeibare foundation van Bourjois kunt u uw huid mooi egaal maken. Door het gebruik van een Bourjois foundation wordt het makkelijker om uw andere make-up aan te brengen. Indien u foundation op de juiste manier aanbrengt krijgt u een heel natuurlijke make-up.

Het kiezen van de juiste Bourjois foundation? Zorg ervoor dat de kleur van je foundation perfect is afgestemd op je huidskleur. Vergelijk de kleur met de kleur van je huid in daglicht. Gebruik de lichtste samenstelling van foundation die je huid toelaat.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De frisse gel textuur van de Bourjois foundation smelten onmiddellijk op de huid en zorgen voor een geëgaliseerde huid, zonder een maskereffect of strepen. Onvolmaaktheden verdwijnen door een foundation, tekenen van vermoeidheid vervagen en de uitstraling van de huid krijgt een boost maar liefst 16 uur lang. Een Bourjois foundation zorgt tevens voor een gladde huid. Bourjois denk mee met de consument en heeft daarom foundations met geïntegreerd gladmakend sponsjes.

Bourjois Foundation resultaat
Het resultaat is spectaculair: je huid is tot 70% gladder, oneffenheden zijn verdoezeld zonder een overdreven maskereffect, de huid is perfect egaal. De sponsjes zijn dik en soepel, speciaal voor het aanbrengen op het gehele gezicht, maar ook op de zijkanten van de neus. Bourjois foundation aanbrengen is even oefenen, maar met de sponsjes is het voor iedere vrouw een koud kunstje. Breng Bourjois aan met een licht vochtig sponsje. Een droge spons absorbeert teveel foundation en wordt stroef. Voor het mooi resultaat werkt je van midden naar buiten. Smeert het goed uit op je kaak- en haarlijn. Dit zijn plekken waar foundation zich makkelijk op hoopt.