OnlineMakeup, de Online Makeup Specialist

Winkelwagen

Gellak

Gel nagellak is hot! Een nagellak met schitterende glans en lange houdbaarheid. Deze nagellak chipt, schilfert niet en bladdert er niet af. Twee weken lang een intense kleur op je nagels. De nieuwe hit van dit moment moet je gewoon hebben! Binnen enkele minuten nagels in trendy kleuren. Geen nagellak meer die je regelmatig moet bijwerken.

Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sensationail French Manicure Starter kit
  € 89,95
 2. Sensationail Fuse nagellak Lightning jolt BUITENBEENTJE
  Sale
  Sensationail Fuse nagellak Lightning jolt BUITENBEENTJE
  Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 9,95
 3. Sensationail Gel Nagellak Espresso Bean
  € 14,95
 4. Sensationail Gel Nagellak Jade treasure
  € 14,95
 5. Sensationail Gel Nagellak Matcha Madness
  € 14,95
 6. Sensationail Gel Nagellak Pink Chiffon
  € 14,95
 7. Sensationail Gel Nagellak Purple Orchid
  € 14,95
 8. Sensationail Gel Nagellak Taupe Tulips
  € 14,95
 9. Sensationail Gel Nagellak Tropical Punch
  € 14,95
 10. Sensationail Starter Kit Pink Chiffon
  € 69,95
Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gel nagellak

Gel nagels worden speciaal behandeld met een LED lamp. Het enige verschil met gewone nagellak is dat je de gel nagellak onder een LED lamp moet houden. Het licht hardt de nagellak uit en sluit je nagel af. Dit beschermt je nagellak tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De gel lak geeft je nagels een sublieme glans. Gel nagellak is net zo eenvoudig aan te brengen als gewone nagellak. Je hoeft dus nooit meer naar een nagelsalon. Bestel je gel nagellak online en ga thuis snel aan de slag.

Wat heb je allemaal nodig voor gel nagellak?

Een aantal basisproducten zijn essentieel voor het creëren van gel nagels. Een pluisvrij doekje voor het schoonmaken van je nagels met gel reiniger. Daarnaast heb je een goede gel primer nodig. Deze primer verbetert het hechtingsproces van de gel nagellak. Voor een optimale bescherming van je nagels maak je gebruik van een base of topcoat. De belangrijkste onderdelen voor het maken van gel nagels zijn natuurlijk de gel nagellak en de LED lamp.

Hoe maak je gel nagels?

Maak als eerste je nagels schoon met een doekje en gel reiniger. Pak de primer en breng deze aan op je nagels. Hou je nagels in de lucht en laat ze goed drogen. Als je nagels goed droog zijn breng je een dunne laag gel basecoat aan. Laat je nagels 30 seconde drogen onder de LED lamp. Breng daarna nog een laag gel nagellak aan en laat ze weer drogen. Eindig met een gel topcoat en leg je nagels 30 seconde onder de lamp voor een glanzende finish.