Waarom is een primer essentieel in jouw make-uptas?

Nikkie de Jager, ook wel bekend als famous youtuber NikkieTutorials zegt het altijd: not to prime is a crime. Maar waarom? Een primer zorgt namelijk voor een laagje over je huid zodat deze zachter en gladder aanvoelt, waardoor foundation of BB-cream beter en langer blijft zitten. Ook vullen veel primers fijne lijntjes en rimpeltjes op en laten ze grove poriën minder opvallen. Dat is toch wat we willen?! 

Waarom breng je een primer aan? 

Daarom is de primer een essentiële stap in elke make-uproutine. Een primer breng je na de (dag)crème en voordat je make-up aanbrengt. Wij raden vooral het gebruik van primers aan als je een gevoelige huid, rijpere huid of wanneer je last van acne hebt.

Wij lichten voor jou drie prachtige primers uit en vertellen je hoe je dit product het beste kan gebruiken. Heb jij een gevoelige huid of last van roodheid? No worry, want met deze goede primers loop jij de hele dag te stralen, ongeacht je huidtype.

Rimmel London Fix & Protect Make-up Primer

Met de Fix & Perfect Pro Primer ga je iedere dag fris en stralend de deur uit. De primer is voorzien van een formule met siliconengel die de huid beschermt en oneffenheden verbergt. De poederbolletjes in de formule verfijnt de poriën, hydrateert, beschermt en zorgt voor een heldere, egale en matte teint.

L'Oréal Infaillible Primer | Anti Redness

De L'Oréal Infaillible Anti Redness Primer neutraliseert roodheid en vervaagt imperfecties, rimpels en fijne lijntjes. De roodheid is geneutraliseerd en de teint is egaal en stralend voor een perfecte huid, gedurende de hele dag! De primer bevat SPF 15. De huid is voorbereid op een make-up die zich de hele dag perfect houdt. Geschikt voor alle huidtinten en geschikt voor de gevoelige huid.

Maybelline Superstay Primer

Superstay primer die de levensduur van je make-up verlengt en ervoor zorgt dat je look er de hele dag perfect uit ziet! De extra gladmakende formule absorbeert oliën voor een onmiddellijke egale huid en een perfecte afwerking. De ''Stay Fresh'' technologie zorgt ervoor dat talg en zweet minder snel zichtbaar is waardoor je make-up fris en feilloos blijft. Geschikt voor de vette tot gecombineerde huid en op zomerse dagen!

 

Ben jij overtuigd? Probeer dan een van onze primers uit en merk direct de voordelen! Want het is tenslotte.. not to prime is a crime ;)

Bekijk hier onze Lovea collectie

Alles bekijken

Onlangs bekeken.