Rimmel London Mini Power Palette 002 Sassy

Voor een mooie make-up look hoef je echt geen honderden producten te hebben. En al helemaal niet met dit Rimmel London Mini Power Palette. Creëer wanneer en waar je maar wilt een alledaagse of gedurfde look met de vier oogschaduwkleuren, een highlighter en creamy topper voor je lippen en wangen. De makkelijk mengbare tinten zijn ‘crease’-proof en hebben een vegan formule.

De tinten uit dit Mini Power Palette 002 Sassy gaan van een satijnen lichtbeige tint naar glanzend goud, naar mat brons en mat bruin. De lipkleur is heel koel, en heeft een parelmour finish en de highlighter is warm. Maar hoe breng je dit palette het beste aan? Wij vertellen het je.

Rimmel London Mini Power Palette 002 Sassy

How to..

We beginnen met het aanbrengen van de oogschaduw. Voor een mooie oogschaduw look heb je drie tinten nodig: een lichte, een medium en een donkere tint.

  1. De juiste tools: voordat je begint, zorg ervoor dat je de juiste tools hebt. Investeer in een paar goede make-up kwasten, zoals de make-up kwasten van Tools For Beauty.
  2. Not to prime is a crime: voor een mooi resultaat geldt ook bij een oogschaduw, gebruik een primer voor een langdurig resultaat.
  3. Gebruik het Mini Power Palette en kies voor een medium tint oogschaduw. Deze breng je aan op je bewegend ooglid.
  4. Accentueer je ooglid met je donkerste tint oogschaduw. Breng deze aan in je crease. Dit is het ‘boogje’ boven je bewegend ooglid en onder je wenkbrauwbot.
  5. Breng de lichte tint oogschaduw vanaf het midden van je bewegend ooglid naar je binnenste ooghoek.
  6. Laat de verschillende tinten oogschaduw in elkaar overlopen voor een schitterend kleurverloop.

Kom je er toch nog niet uit? Bekijk dan hier de tutorial die Michelle voor jou heeft opgenomen.

Finishing Touch

Last but not least: maak de look af.

  1. Voor een frisse uitstraling gebruik je vingers om de creamy topper subtiel aan te brengen op je lippen en wangen. Dep het zachtjes voor een egaal effect.
  2. Finish de look met de highlighter op de punten die je extra wilt uitlichten. Breng het bijvoorbeeld aan onder je wenkbrauwen, op je cupidoboogje van je lippen, in je ooghoeken en op je jukbeenderen. You’re ready to rock your day! 

Je hebt nu een complete make-uplook gecreëerd in een paar, simpele stappen.

Maak je look compleet met Rimmel London

Shop hier

Onlangs bekeken.