OnlineMakeup, de Online Makeup Specialist

Winkelwagen

Betaling

OnlineMakeup biedt u verschillende manieren aan om af te rekenen. Al deze transacties worden afgerond met onze betalingspartner MultiSavePay.
Betalen met iDeal

iDeal is snel, veilig en simpel online betalen via internetbankieren. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL.

De voordelen:

  • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
  • Op werkdagen voor 15.00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
  • iDeal betalingen zijn bij OnlineMakeup gratis.

Op Onlinemakeup kunt u ook met uw MasterCard en VISA kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Voor creditcardbetalingen brengen wij geen betaalkosten in rekening.

De voordelen:

  • Je creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen
  • Op werkdagen voor 15.00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
  • Creditkaart betalingen zijn bij OnlineMakeup gratis.
Betaal na ontvangst

Multifactor voert voor onlinemakeup.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Multifactor via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij onlinemakeup.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,00. (minimum bedrag is € 15,00.) Om te betalen met Multifactor moet je 18 jaar of ouder zijn.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Multifactor een gegevenscontrole uit. Multifactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Multifactor opnemen.

Voor het gebruik van deze betaalmethode brengen wij € 1,50 in rekening.